Felix Brabander – Auteur van Follow Your Senses

“Communicatie en creativiteit vormen de rode draad in mijn leven”

Levenslessen

Hoe kan een mens helder en met passie in het leven staan? Dat is de zoektocht die Felix Brabander een groot deel van zijn leven heeft beziggehouden. Zelf onderging hij een diepgaand persoonlijk ontwikkelingsproces en kostte het hem veel tijd en lef om zijn eigen weg te vinden. Na een opleiding HEAO communicatie heeft hij in diverse HR- en managementfuncties gewerkt, maar zijn hart lag toch meer bij de lessen die het leven hem heeft geleerd, zoals de trainingen en workshops in bewustwording en lichaamswerk die hem in staat hebben gesteld om een diepgaande heldere intuitie te verbinden met een goed ontwikkeld analytisch vermogen.

Visie
Het gaf hem het inzicht dat je vaak ‘eerst moet zijn wie je niet bent, voordat je kan zijn wie je bent’. Zijn visie is dat alleen het contact met je eigen kern en de ontdekking van wie je ten diepste bent, kan leiden tot werkelijke vervulling in je leven. Daar naartoe groeien is deels een proces, maar zeker ook een kwestie van openstaan voor een wonder.

Diepgaande verandering
Met zijn bedrijf Wake-up Company staat hij nu andere mensen bij in hun ontdekkingstocht, zowel hoogsensitieve mensen als anderen die willen werken aan persoonlijke ontwikkeling en ‘diepgaande verandering’. Tot nu toe was hij de gids voor 2000 cliënten, waarvan driekwart hoogsensitief, in zijn coachingspraktijk One Session Coaching. In 1 enkele sessie dringt hij door tot de essentie van de zijnsvragen van de cliënt en maakt een naadloos daarbij aansluitend persoonlijk stappenplan voor groei. Vraagstukken rondom identiteit,

Felix Brabander
bewustwording, verlangen, richting, kracht en liefde, flow, synchroniciteit, inspiratie- en manifestatiekracht spelen in die sessies een grote rol.

Follow Your Senses

Naast zijn coachingspraktijk schrijft Felix Brabander artikelen en geeft lezingen. “Follow Your Senses” is zijn eerste boek en behandelt de diepere lagen, verborgen dynamiek en persoonlijke ontwikkeling achter het fenomeen hoogsensitiviteit. Een naslagwerk dat diep raakt en praktisch richting geeft.

.

Persoonlijk stappenplan

Heb je behoefte aan persoonlijke begeleiding en aandacht voor jouw specifieke vragen, knelpunten en problemen? Wil je een speciaal voor jou ontwikkeld stappenplan dat je de weg wijst in jouw ontdekkingstocht als hoogsensitief persoon? Felix Brabander biedt ook persoonlijke coachingssessies aan.

Meer informatie hierover vind je op onesessioncoaching.nl.